Transport & Livrare

Transport & Livrare

 
 

Transport & Livrare

Livrarea se va efectua gratuit doar daca mai sunt si alte comenzi pe zona respectiva - in caz contrar se va stabili o cotatie de transport cu un reprezentant al firmei si care se va achita de catre client . Se va discuta cu un reprezentant al firmei modul in care poate fi realizata aceasta livrare - in functie de distanta si masa sau volumul materialelor comandate.
In mod normal, durata livrarii variaza intre cateva ore si 2 zile lucratoare.
In cazul materialelor la comanda speciala care necesita un termen de executie, termenul poate varia pana la 30 zile. Veti fi informat în prealabil asupra orei și zilei de livrare.
Pentru a evita situatiile imposibile de livrare intr-un termen cat mai scurt a produselor speciale, va recomandam sa va faceti anticipat necesarul de materiale, fiind posibil astfel sa respectam termenele de livrare solicitate.
Clientul este obligat sa asigure o cale de acces pana la locul de livrare, precum si forta umana sau dupa caz mecanizat pentru descarcarea materialelor din mijloacele de transport, intr-un timp adecvat fiecarei situatii.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al productiei si sunt asigurate pe tot transportul transportului pana la livrare.
In cazul in care partenerul(clientul) nu poate fi gasit la data si ora stabilitate pentru livrare, www.materialedeconstructii-mm.ro va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru o livrare definitiva. In cazul in care nici de aceasta data partenerul(clientul ) nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.


Ambalajul produselor diferite ale articolelor.

Informatiile cu privire la cantitatile ambalate sunt cuprinse in catalogul produselor. In vederea asigurarii unei livrari fara incidente, nu desfacem ambalajul original al produselor. De aceea trebuie luat in vedere cantitatea ambalata, in momentul lansarii comenzii.
In conditiile in care compania SC MASTER MATCONS SRL nu are posibilitatea de a livra la termenul cerut, este obligatoriu ca clientul sa fie anuntat.
In cazul in care clientul a definit un interval de timp cu referire la livrare, SC MASTER MATCONS SRL poate livra marfa in orice zi de lucru din acest interval de timp.
Livrarile sunt onorate prin rute bine stabilitate sau transporturi unice.
Serviciul Relații Parteneri și sau Reprezentantul Zonal instiintează clientii despre rutele de livrare.
Clientul sau imputernicitul acestuia confirma preluarea marfurilor prin semnarea, stampilarea avizului sau a facturii fiscale, cu eventualele insemnari necesare cu privire la livrare.
Daca la receptia marfii se constata ca produsele nu corespund din punct de vedere cantitativ sau al calitatii se va intocmi un proces verbal de constatare cu soferul, urmand ca in maxim 48 ore sa se solutioneze problema sau sa primiti un raspuns referitor la problema respectiva.
Nu se accepta reclamatii ulterioare cu referire la cantitatile livrate.
Clientul este obligat sa respecte normele cu privire la depozitarea produselor, si normele tehnice, instructiunile cu privire la produsele, punerea in opera, dar si termenele de valabilitate a produselor. 
In cazul in care pentru a ajunge la santierul clientului sunt necesare diferite autorizatii (autorizatii speciale de transport, autorizatii de depasire a greutatii etc. ) , procurarea acestora este de datoria clientului.